O nama4 / 2

apartmana / sobe


10

metara do plaže


300+

zadovoljnih gostiju


20

godina iskustva 

 
 
 

Apartmani s pogledom na more koji očarava!

Nalazimo se u Pirovcu, značajnom turističkom mjestu, udaljenom 23 km od Šibenika. prepoznatljivom po lijepim plažama i uvalama, kulturno-povijesnim spomenicima, ljekovitom blatu i kilometrima uređenih pješačko-biciklističkih staza. Uz smještaj u našim komfornim apartmanima, čeka Vas i bogata turistička ponuda koja je zasnovana na brojnim kulturno-zabavno-športskim manifestacijama uz poseban naglasak na gastronomsku ponudu temeljenu na dugogodišnjoj tradiciji pripreme domaćih specijaliteta i očuvanju originalnih recepata.

 
 

 
 
 

Pirovac - za odmor iz snova

Ovo je mjesto koje će vam omogućiti da se sami zaputite u otkrivanje skrivenih ljepota. Šetnje prekrasnom prirodom, biciklističke vožnje, bavljenje sportskim i rekreacijskim aktivnostima, jedrenje, ronjenje, upoznavanje povijsno-kulturnih starina, dalmatinskih specijaliteta... brojne su mogućnosti za ugodan odmor i uživanje. Pirovac krase brojne znamenitosti koje su odraz duha jednog vremena kada je ovo područje bilo značajno središte vitezova templara. Stari dio mjesta na samoj obali sa svojim srednjovjekovnim zidinama i "Vratima sela" jedan je od najzanimljivijih simbola Pirovca i slika vašeg fotoaparata. Upoznajte staru jezgru, zavirite u skrivene "kale" kamenim ulicama koje čuvaju trag na proletjela stoljeća.

 
 

Galerija


Naši dragi gosti

Brinemo o zadovoljstvu naših gostiju, više nego što brinemo o sebi samima. Vrlo nam je važna kvaliteta usluge koju pružamo i sreća na licima naših gostiju!

  • Bilo nam je super i dolazimo sigurno i iduće godine! Blizina svega bitnog učinila je naš odmor u isto vrijeme živahnim, ali i odmornim. Pogled je predivan! Hvala obitelji Barić na velikodušnosti i savršenom gostoprimstvu.
    Kristijan Kušić
  • Odmor tik uz plažu je ono što se meni najviše sviđa. Kava u 6 ujutro uz izlazak sunca - neprocjenijivo! Uz tolike šetnjice, kupanje pada u drugi plan, a večeri se romantično provode na plaži, sve do izlaska sunca...